SpelgrÀnserSpelpausSjÀlvtest
No Account Bet

Odds och Betting Online

Sport har ett sätt att samla människor, inte bara spelare utan även fans. Sportevenemang har anordnats i tusentals år och rivaliteten mellan både utövare och supportrar är en stor del av tävlandet. Att följa ditt favoritlag, spelare, häst, hund eller boxare när de tar sig hela vägen fram till final är en stor känsla. Att dessutom ha satsat pengar på en match eller en vinnare ger ytterligare en dimension av anspänning och underhållningsvärde. Det är just därför online betting har blivit en del av många sportälskares vardag. Sports betting är verkligen inget nytt fenomen, men online betting har tagit det till en helt ny nivå.

Vad menas med odds?

Att spela på sport online innebär helt enkelt att man satsar en summa pengar i form av vadslagning på utgången av en match eller tävling. Kort och gott är du villig att lägga x antal kronor på något du tror kommer att hända. Avkastningen och risken för detta uttrycks i form av en siffra som kallas för ”odds”. De olika oddsen sätts efter olika sannolikheter att något ska inträffa. Ju högre odds, desto mer osannolikt att spelet går in, medan ett lägre odds ökar vinstchanserna men ger även en lägre utdelning vid vinst.

Matchvinnare

Det vanligaste och mest klassiska är att man spelar 1X2 - matchvinnare - vilket innebär att du satsar på en vinnare (hemma eller bortalag) alternativt att matchen slutar oavgjord.

Kombination och singel

Kombinationsspel är också vanligt. Det innebär att du lägger mer än ett spel samtidigt, vilket ger dig bättre totalt odds men det är givetvis svårare att få rätt på exempelvis fyra matcher gentemot en. Motsatsen till detta är singelspel där du bara lägger ett spel.

Andra spel

Andra alternativ som placering, över/under antal poäng, antal frisparkar och mål är också populärt att spela på. Att spela på handikapp är ytterligare en variant vilket betyder att något av lagen börjar matchen med en fördel eller nackdel i poängräkningen. Du ökar därmed oddsen på en favorit men risken blir såklart även snäppet högre.

Spela på allt från sport till politik

Online betting och sports betting ger dig en fantastisk variation och oändliga möjligheter. De populäraste sporterna att spela på är fotboll, hockey, trav, tennis samt stora turneringar som VM och OS. Men många gillar även att spela på exempelvis amerikansk fotboll, baseball, basket, MMA, boxning, golf, motorsport, cykling osv. Dessutom kan du spela på underhållning eller politiska händelser som riksdagsval, presidentval och EU-omröstningar. Vare sig du vill spela en gång per år eller varje dag, det finns alltid något att spela på.

Snabba spel och live betting

Förr i tiden var du tvungen att ta dig till din lokala spelbutik eller tävlingsarena, eller alternativt en ”bookie”. Idag kan du gå online och gå till en sajt med odds på nätet och lägga spel inom ett par minuter, plus att de spelalternativ som idag erbjuds är oändliga och långt ifrån de begränsade möjligheterna som fanns förr i tiden. Dessutom, om du verkligen vill skruva upp spänningen, har du idag valet att spela live vilket öppnar upp en helt ny värld, fylld av action. Tack vare live betting kan du ända fram till sista sekunderna av matchen se oddsen ticka upp och ned. Dimensionen ger dig fantastiska spelmöjligheter eftersom du förmodligen redan är fullt inne i matchdramatiken.

Något för alla

Oavsett om du är en sportgalen ”die-hard” supporter som aldrig missar att lägga ett spel på en match eller tävling eller om du gillar sport men är nybörjare när det handlar om online betting och odds på nätet kan du hitta det du behöver här hos oss. Med alla möjligheter och pålitlig information är det lätt att göra din online bettingupplevelse än bättre. Vi erbjuder en blandning av odds, matcher, kampanjer och andra tävlingar.

Vi lovar att du hittar det du behöver hos oss inom online betting och odds och vi önskar dig lycka till och att du får både en ökad spänning kring matchen och lite extra klirr i kassan!